• SS SHEET & PLATE
  • SS PIPE & TUBE
  • SS WIRE & WIRE ROPE

kami Factory

Sincher Metal Metal Co. Limited, Kami geus aktif dina produksi, ngolah jeung supplying tina logam pikeun industri pikeun leuwih 10 taun.

ngeunaan Company

Urang supplying coil, sepré, strip, tube, bar, kawat, pipa, ngajalin flange sarta pipa fittings & fastener jsb

kontak Us

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.