• SS SHEET & PLATE
  • SS PIPE & TUBE
  • SS WIRE & WIRE ROPE

Our Factory

Sincher Metal Metal Co Limited, Ne kemi qenë aktive në prodhimin, përpunimin dhe furnizimin e metaleve të industrive për mbi 10 vjet.

Rreth kompanisë

Ne furnizimin me spirale, fletë, strip, tub, bar, tela, tub, fllanxhë falsifikuara dhe tub pajisje dhe shul etj

Contact Us

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.