• SS SHEET & PLATE
  • SS PIPE & TUBE
  • SS WIRE & WIRE ROPE

kita Pabrik

Sincher Metal Metal Co. Limited, We wis aktif ing produksi, Processing lan nyediakke logam kanggo industri kanggo liwat 10 taun.

About Company

We nyediakke Koil, sheet, Strip, tabung, bar, kabel, pipe, palsu cagak lan pipe fittings & Fastener etc.

Contact Us

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.